KEI 2017

KEI-week 2017

We gaan los!

Duizenden eerstejaars kwamen vanaf 14 augustus naar Groningen voor de KEI introductieweek. Ze verzamelden goody’s, leerden bijna elke kroeg van Groningen kennen een gingen los op het Open Airfestival. Een fotoverslag.
Foto’s door Peter Keizer, Rob Siebelink en Sjef Weller

Donderdag

Evenement: Open Air Festival
Locatie: Stadspark

Na de ‘zware’ kroegentocht van woensdagnacht, konden KEI-lopers donderdag in het Stadspark terecht voor een ontspannen middag. Onder het genot van live muziek, ‘groene’ hapjes en goudgele drankjes babbelden ze nog wat na. Een enkeling waagde zich aan een potje twister of maakte buikschuivers over een ingezeepte baan. De regen maakte er wel een beetje een ponchoparty van, maar de festivalsfeer was er niet minder om.

[masterslider id=”8″]

Woensdag

Evenement: Sportplaza
Locatie: ACLO Sportcentrum

Woensdagmiddag was het de hoogste tijd om alle alcohol van de afgelopen dagen eruit te zweten. Op het Sportcentrum op Zernike konden KEI-lopers tientallen sporten uitproberen: van surfen tot lacrosse en van kickboksen tot beachvolleybal.

[masterslider id=”7″]

Dinsdag

Evenementen: KEI-picknick, KEI-parade
Locaties: Stadspark, binnenstad

Dinsdagmiddag konden KEI-lopers en -leiders bijkomen van The Grand Opening van maandagavond, met een chille picknick in het gras van het Stadspark. ‘s Avonds verzamelden ze zich in de binnenstad om de KEI-parade bij te wonen. Onder het genot van een biertje konden ze kennismaken met de vele Groningse gezelligheids-, sport- en culturele verenigingen die als één lange stoet door de straten rond de Grote Markt trokken.

[masterslider id=”6″]

Maandag

Evenementen: daginschrijving, informatiemarkt
Locaties: Broerplein, Vismarkt

Maandagmiddag trapte de KEI-week af met de inschrijving in het Academiegebouw. Duizenden KEI-lopers kwamen er hun KEI-tasjes en polsbandjes ophalen, om zich vervolgens naar de goodie hunt – pardon, informatiemarkt – op de zonovergoten Vismarkt te begeven.

[masterslider id=”4″]
Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties