J&L Uitzenden: flexibel werken waar en wanneer je wilt

Een flexibele baan, waar je aan het werk kunt wanneer het jou uitkomt. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, hoeveel je werkt en zelfs waar je werkt. Vandaag ijsjes verkopen in een pretpark en morgen achter de bar bij het festival waar je helaas geen ticket meer voor kon krijgen. Mét je beste vrienden. Klinkt dat je niet als muziek in de oren? Het kan gewoon: jouw ideale studentenbijbaan vind je bij J&L Uitzenden. 

Als student heb je een drukbezet leven: je moet naar college, studeren voor je tentamens, je sociale leven onderhouden, misschien ben je (actief) lid bij een studie- of studentenvereniging… En het leven is ook nog eens duur: de huur van je kamer moet worden betaald, de biertjes op het terras, noem maar op. Maar je hebt het al zo druk, hoe kom je nu als student aan een flexibele bijbaan voor een fatsoenlijk inkomen? Simpel: via J&L Uitzenden. 

J&L Uitzenden

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan in Groningen, ben je bij J&L Uitzenden aan het juiste adres. J&L is actief in de Horeca en in de Festivalbranche, waardoor we altijd een passende baan voor je vinden. Ben je op zoek naar een baan voor eens in de week, wil je fulltime werken in de vakantie, of wil je werken wanneer het jou uitkomt? Geef door waarnaar je op zoek bent, dan helpen ze je bij J&L Uitzenden graag om een baan te vinden die bij jou past.

Flexibele agenda

In de app van J&L Uitzenden zie je de beschikbare diensten. Besteed je hele dagen in de UB voor je tentamenperiode en heb je geen tijd om te werken? Geen probleem, dan focus je je daarop. Heb je een paar dagen extra over waarin je tijd hebt om wat extra geld te verdienen voor je biertjes in de kroeg? Dan zijn er vast en zeker nog wel wat mooie diensten voor je over. Zo houd je altijd een flexibele agenda.

Baas over eigen agenda 

Je bepaalt niet alleen wanneer je werkt, maar ook waar je werkt: je bent baas over je eigen agenda. Zo kun je de ene dag een dienst vervullen in een pretpark en de andere dag achter de bar staan op een tof festival. Direct een goede tip voor als je geen tickets meer hebt kunnen bemachtigen. En zo kun je het feest ook eens van de andere kant bekijken. Samen met je vrienden, commissie, familie aan het werk? Ook dat kan worden geregeld, geen probleem. 

Persoonlijk 

Bij J&L Uitzenden staat persoonlijk contact voorop. Lennart Datema, mede-eigenaar van J&L: “Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon met een eigen verhaal. We zitten met een klein team op kantoor en kennen onze uitzendkrachten goed. We vinden het belangrijk dat het goed zit tussen ons, jou en de opdrachtgever. Daarom zoeken we regelmatig contact en organiseren we iedere maand een borrel. Kom gerust langs!”
Ben jij klaar om te starten? Of ben je nieuwsgierig naar de diensten die J&L Uitzenden allemaal aanbiedt? Bekijk ze op www.jenluitzenden.nl en vul een inschrijfformulier in. Dan nemen ze gauw contact met je op!