GSb start meldpunt voor studenten vanwege coronacrisis

GSb start meldpunt voor RUG-studenten vanwege coronacrisis

De Groninger Studentenbond (GSb) komt met een meldpunt voor RUG-studenten die door de coronacrisis tegen problemen aanlopen bij hun studie.
3 april om 11:22 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:19 uur.
april 3 at 11:22 AM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:19 PM.
Avatar photo

Door Rob Siebelink

3 april om 11:22 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:19 uur.
Avatar photo

By Rob Siebelink

april 3 at 11:22 AM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:19 PM.
Avatar photo

Rob Siebelink

Hoofdredacteur Volledig bio Editor-in-chief Full bio

Door de lockdown van de universiteit zijn er dit academisch jaar geen fysieke colleges en tentamens. Iedere student bij elke opleiding ervaart dit anders en met dit meldpunt kunnen zij deze ervaringen delen, zo is de bedoeling van de GSb.

Voorzitter Jan Willem Leeuwma zegt dat veel studenten vragen hebben nu de RUG helemaal is overgestapt op online onderwijs. ‘Tentamens moeten nu digitaal in een ander format worden afgenomen, en voor veel vakken mist er informatie over het aanstaande blok.’

Obstakels

Samen met de studentenpartijen SOG, Lijst Calimero, De Vrije Student en DAG in de Universiteitsraad wil de GSb kijken ‘wat we kunnen doen om zo veel mogelijk obstakels uit de weg te gaan voor de studenten’.

Door middel van dit meldpunt komt naar voren waar de valkuilen en frustraties liggen en kunnen we kijken waar nog veel terrein te winnen valt,’’ stelt Leeuwma.

Het meldpunt is te vinden op de website van de Groninger Studentenbond.

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties