Felipes vlog #4: Felipe mag eindelijk zijn familie knuffelen

Felipes vlog #4: Felipe mag eindelijk zijn familie knuffelen

Luis Felipe Fonseca Silva komt uit Brazilië en studeerde aan de RUG. Hij zou pas in de zomer terugkeren naar huis, maar toen kwam corona. Deel 4 van een serie vlogs: Felipe gaat naar de dokter, want heeft hij corona of niet?
16 juni om 21:42 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:21 uur.
juni 16 at 21:42 PM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:21 PM.

Videomaker en oud-medewerker van UKrant Luis Felipe Fonseca Silva is terug in zijn thuisland Brazilië, bij zijn familie die hij een jaar niet heeft gezien. Hij slijt zijn dagen in een hangmat en in de garage van zijn ouders, want hij zit in quarantaine.

Dat betekent ook: geen fysiek contact. Dus Felipe was het beu en ging naar de dokter voor een coronatest. Uitkomst? Hij is gezond en na een jaar kon hij eindelijk zijn ouders en zus een hug geven.

Voor UKrant maakt Felipe een vierdelige vlogserie over zijn haastige afscheid van Groningen, zijn versnelde reis terug naar Brazilië en de quarantaine. Dit het vierde en laatste deel.

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties