Farmaciestudent wint een ton in tv-programma Miljoenenjacht

Van de ton die Kim won houdt ze na aftrek van de belasting zo’n 69.000 euro over. Beeld: Screenshot Miljoenenjacht

Geld gaat naar haar studie

Farmaciestudent wint een ton in Miljoenenjacht

Kim uit Winschoten won afgelopen zaterdag honderdduizend euro in het televisieprogramma Miljoenenjacht. De farmaciestudent is met haar 20 jaar de jongste winnaar van het programma ooit.
Door Giulia Fabrizi
23 september om 14:42 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:17 uur.
september 23 at 14:42 PM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:17 PM.

Kim was samen met haar vriend Arno in de studio. Het stel hoopte eigenlijk met een nieuwe auto naar huis te gaan, maar Kim liet de auto toch schieten voor de kans op het finalespel. Een goede gok, want dat leverde haar vervolgens een ton op.

Na aftrek van de belasting houdt de student naar schatting zo’n 69.000 euro over. Ze wil het geld gebruiken om haar farmaciestudie af te maken en vervolgens een studie geneeskunde te beginnen.

De Postcode Loterij Miljoenenjacht is een kansspel waar deelnemers op basis van hun postcode een miljoen euro kunnen winnen. Een aantal keer per jaar wordt voor de loterij ook een televisieprogramma opgenomen. Kim en 49 van haar wijkgenoten waren uitgenodigd om daar afgelopen zaterdag aan mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in