Peiling: Wat doet de coronacrisis met jou?

Peiling: Wat doet de coronacrisis met jou?

Thuiswerken en online onderwijs. Het is sinds de coronacrisis de norm. UKrant en andere bladen voor het hoger onderwijs houden een nationale enquête: Hoe ga jij om met de crisis?
24 juni om 9:39 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:21 uur.
juni 24 at 9:39 AM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:21 PM.

Wij zijn nu ruim drie maanden verder en langzaam versoepelen de strenge maatregelen. Toch mogen we nog niet zomaar terug naar de universiteit, is online onderwijs de norm en zijn allerlei evenementen (KEI-week, opening academisch jaar, Welcoming Ceremony) fysiek geschrapt. UKrant wil graag weten hoe studenten en medewerkers zich daaronder voelen. 

Samen met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy houdt UKrant een enquête. Die wordt niet alleen op de RUG gehouden, maar op meerdere universiteiten en hogescholen (onder meer Delft, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Twente en Tilburg). 

Naast vragen over jullie welbevinden, willen we ook graag weten wat jullie vinden van thuiswerken en thuisstuderen. Wat gaat goed, wat is lastig? Hoe verliep de communicatie met je leidinggevende of docent? Maar ook: wat mis je het meest aan het fysieke onderwijs?

We publiceren de resultaten van de enquête begin juli.

Wil je meedoen? Klik dan hier

 

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties