Fysiotherapie Beuzenberg: Voor een snel herstel van blessures en klachten

15 september om 14:51 uur.
Laatst gewijzigd op 23 februari 2022
om 13:25 uur.
september 15 at 14:51 PM.
Last modified on februari 23, 2022
at 13:25 PM.
Avatar photo

Door Advertorial

15 september om 14:51 uur.
Laatst gewijzigd op 23 februari 2022
om 13:25 uur.
Avatar photo

By Advertorial

september 15 at 14:51 PM.
Last modified on februari 23, 2022
at 13:25 PM.
Avatar photo

Advertorial

Onderscheid door specialisatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat is waar Beuzenberg Fysiotherapie, met 3 vestigingen in Groningen, voor staat. “En we zijn toegankelijk”, voegt fysiotherapeut Rutger Beuzenberg er aan toe. Met vestigingen in de binnenstad van Groningen is de praktijk voor iedereen, inclusief de student, gemakkelijk bereikbaar. En dat gemak is er ook online, een afspraak kan bijvoorbeeld op elk moment van de dag worden gemaakt.

Naast de Coehoornsingel en de Westerhaven heeft Beuzenberg Fysiotherapie een vestiging aan de Noorderhaven. “Niet alleen wonen in die buurt veel studenten, we zitten daar ook vlakbij een grote huisartsenpraktijk die gespecialiseerd is in de zorg voor studenten. We werken veel met elkaar samen.”

Toegankelijk

“Studenten voelen zich bij ons op hun gemak”, gaat Rutger verder. “Dat komt denk ik vooral omdat we informeel zijn. Ons team bestaat uit jonge specialisten, die de taal van de student spreken.” Ook de toegankelijke website en de manier waarop een afspraak gemaakt kan worden spreekt aan. “Dit kan bijvoorbeeld via Whatsapp en we hebben inmiddels een homepage in het Engels, zodat de buitenlandse student daar ook terecht kan.” Verder beschikt Beuzenberg Fysiotherapie over een toegankelijk chatvenster, waar men snel antwoord op een vraag kan krijgen.

Echografische onderzoek

De klachten die voorbij komen zijn heel divers. “Gelukkig hebben we vele specialisaties zelf in huis”, zegt Rutger. “De laatste tijd zien we veel nek-, schouder- en rugklachten. Een gevolg van het vele thuiswerken. Daarnaast zien we veel spier- en peesproblemen, wij voeren dan een echografisch onderzoek uit. Op die manier kun je een uitstekende diagnose van de problematiek maken en vervolgens een herstelplan voor de cliënt opstellen. Het maakt namelijk nogal uit of je een scheurtje in je hamstring hebt of dat deze spier verrekt is. Bepaalde klachten kunnen we vervolgens wegnemen met de shockwave therapie.”

Op tijd

Je kunt volgens Rutger veel schade voorkomen wanneer je op tijd naar de fysiotherapeut gaat. “Iemand die te lang doorloopt met bijvoorbeeld een peesblessure, kan onherstelbare schade oplopen. Laat daarom, ook bij twijfel, de juiste diagnose stellen. Met onze echografie kunnen we exact laten zien wat er aan de hand is en inzicht in de eigen klacht leidt vaak tot een beter herstel.”

Hoewel fysiotherapie tijdens de intelligente lockdown maar mondjesmaat kon plaatsvinden, heeft Beuzenberg het inmiddels weer druk. “Uiteraard houden we ons aan de voorgeschreven maatregelen en dragen we een mondkapje wanneer de cliënt dat wenst. Je kunt wat dat betreft niet voorzichtig genoeg zijn. Verder plannen we de afspraken ruim in, zodat we tijd hebben om de praktijk steeds opnieuw schoon te maken. Tijd nemen voor de patiënt staat sowieso bij ons voorop: een afspraak van een half uur is ook echt een half uur. Wij vinden het vanzelfsprekend om voldoende tijd in onze cliënten te steken.”

Fysiotherapie Beuzenberg

Noorderhaven 18

Westerhaven 64

Coehoornsingel 115

050-311 18 27

WhatsApp 06 155 44 791

www.fysiotherapiebeuzenberg.nl

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties