Sportel Optiek, het beste kijkadvies voor studenten

4 september om 16:51 uur.
Laatst gewijzigd op 23 februari 2022
om 13:25 uur.
september 4 at 16:51 PM.
Last modified on februari 23, 2022
at 13:25 PM.
Avatar photo

Door Advertorial

4 september om 16:51 uur.
Laatst gewijzigd op 23 februari 2022
om 13:25 uur.
Avatar photo

By Advertorial

september 4 at 16:51 PM.
Last modified on februari 23, 2022
at 13:25 PM.
Avatar photo

Advertorial

Staren naar je beeldscherm, verdiept in een studieboek, een korte nacht… Je ogen kunnen het wel eens zwaar hebben… Heb je last van vermoeide, droge of branderige ogen? Is jouw beeld onrustig?

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van klachten waarmee studenten bij ons binnenlopen. Gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor. De aandacht die jij voor je studie en de bruisende stad Groningen hebt, hebben wij voor je ogen!

Deskundig advies & maatwerk kijkoplossing

‘Hoe werkt een oogmeting? Zou je mij een bril of lenzen adviseren? Welke soort lenzen passen het beste bij mij? Dit zijn veel voorkomende vragen’, zegt Indra Groenwold, gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en tevens de vijfde generatie die in de winkel aan de slag is.

Na de analyse van jouw ogen en kijkbehoefte doen wij een precisieoogmeting en een gezondheidscheck van jouw ogen. Met onze uitgebreide ervaring op dit gebied kunnen we jou het beste advies geven. Wij houden uiteraard rekening met jouw persoonlijke voorkeur, het design, de prijsklasse en het materiaal van de brillen en/of type lenzen.

ZEISS Vision partner met i.Scription®-technologie

Als enige in Groningen werken wij met de innovatieve meetapparatuur van ZEISS Vision Care. Hierdoor zijn wij in staat om brillenglazen met i.Scription®-technologie te leveren. Dit houdt in dat het profiel van jouw ogen persoonlijk en objectief geanalyseerd wordt. Dit profiel kan in het ontwerp en de productie van het brillenglas worden geïntegreerd, zodat tot dan toe onopgemerkte oogfoutjes gecorrigeerd kunnen worden. Dit resulteert in optimaal zicht, intensere kleuren, betere waarneming van contrast en aanzienlijk beter zicht in het donker ten opzichte van traditionele brillenglazen. 

Contactlenzen

Zijn mijn ogen geschikt voor het dragen van lenzen? Welke lenzen zou je mij adviseren? Daglenzen, nachtlenzen, maandlenzen.. harde of zachte?  Bij het dragen van contactlenzen staan optimale bewegingsvrijheid, scherp zicht en comfort op nummer één. Wij geven je antwoord op al je vragen en adviseren je graag vrijblijvend bij het uitzoeken van de lenzen die het meest geschikt zijn voor jou.

Meet the team

Sportel Optiek bestaat al meer dan honderd jaar en is een echt familiebedrijf. Indra is een aantal jaar geleden als vijfde (!) generatie van de familie in onze winkel aan de slag gegaan. Ze is naast gediplomeerd opticien ook contactlensspecialist en heeft ondertussen ook al ruim 10 jaar ervaring in het vak. ‘Het leukste aan het vak vind ik de afwisseling tussen mode, techniek en het geven van persoonlijk advies voor het beste zicht.’

Harrie Groenwold is een echte vakman en heeft al ruim dertig jaar ervaring in het vak. ‘Vanaf de precisie oogmeting, het adviseren van een maatwerk kijkoplossing, zelf de glazen inslijpen tot het afleveren van de (nieuwe) bril. Het hele proces is dus in eigen beheer en dit vind ik, samen met de techniek en het persoonlijke klantcontact, het mooiste aan het vak.’

Isabel Marrink is stylist, etaleur, geeft kleuradvies en is daarnaast de spil in de organisatie. Ze zorgt dat alles op het gebied van administratie, het verzorgen van sprekende en prijswinnende etalages en de juiste styling in de winkel in orde is.

10 procent korting voor RUG-studenten

Comfortabel en goed zien is erg belangrijk tijdens je studie en wij komen je graag tegemoet. Op vertoon van jouw studentenpas krijg je 10 procent studentenkorting op onze brillen, zonnebrillen en contactlenspakketten inclusief gratis lenscontrole.

Zit je nog met vragen wat nou het beste bij jou past? Loop even de winkel binnen en/of maak telefonisch of online een afspraak zodat je zeker weet dat je niet lang hoeft te wachten.

Volg ons ook op onze socials om de hoogte te blijven van onze producten, de laatste nieuwtjes en een exclusief kijkje achter de schermen.

Instagram: @sportel.optiek
Facebook: @sporteloptiek

Site: www.sporteloptiek.nl
E-mail: info@sporteloptiek.nl|
Telefoonnummer: 050- 3134663

Sportel Optiek
Nieuwe Ebbingestraat 14
9712 NK Groningen

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 – 17.30 uur, zaterdag van 09.30 – 17.00 uur

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties